Work & travel (backpacken)

High School in het buitenland!

Cheerleader of Footballplayer worden in Amerika, een prom bijwonen in Canada, kerst vieren op het strand in Nieuw-Zeeland, elke dag in schooluniform naar school in Zuid-Afrika of een echte Harry Potter schoolervaring in Engeland. Met High School kan het allemaal!

 

Tijdens jouw High School avontuur verblijf je in een gastgezin. Je gaat voor een zomer, trimester, semester of heel schooljaar naar het buitenland. Elk land heeft een uniek schoolsysteem met andere vakken om te volgen die wij in Nederland niet kennen. Daarnaast maak je internationale vrienden, leer je een taal vloeiend spreken, kun je kiezen voor taalreizen, dompel je onder in een andere cultuur en leer je jezelf echt kennen. Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar deze droom kun jij echt waarmaken!

 

Vrijwilligerswerk, stages en groepsreizen in het buitenland

De wereld ontdekken en tegelijk een steentje bijdragen door het doen van vrijwilligerswerk? Travel Active werkt samen met vele vrijwilligersprojecten op 3 continenten en in meer dan 30 landen. Samenwerken, kennis delen en leren van elkaar staan hierbij centraal. Vrijwilligerswerk in het buitenland: een waardevolle reiservaring! Wil je meer lezen over onze vrijwilligerswerk projecten of bijvoorbeeld een stage of groepsreis in het buitenland? Vraag dan het gratis magazine aan en bekijk alle mogelijkheden thuis op je gemak.

 

Werken en reizen in het buitenland!

Out of your comfort zone stappen? Wil jij de wijde wereld in, avonturen beleven, andere culturen ontdekken terwijl je ook nog buitenlandse werkervaring opdoet én jezelf leert kennen? Met het Work en Travel aanbod zijn er vele mogelijkheden om je dromen waar te maken. Zo steek jij je handen uit de mouwen tijdens boerderijwerk of horecawerk. Ook kun je met je backpack Australië en Nieuw-Zeeland ontdekken en zo al reizende en werkende Oceanië ontdekken. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb