Educational Exchange

Travel Active is dé specialist van Nederland op het gebied van culturele uitwisselingen. Met een uitgebreid en zorgvuldig samengesteld programma-aanbod stellen wij mensen van jong tot oud in staat een internationaal avontuur te beleven. Jaarlijks kiezen ruim 3.000 mensen voor een internationale ervaring via Travel Active.

Al onze medewerkers hebben zelf in het buitenland gewerkt, gewoond of gestudeerd en kunnen daardoor uit eigen ervaring adviseren. Bij elkaar zorgt dit voor een professionele en kwalitatief hoogstaande dienstverlening.

Work & travel BTL

Out of your comfort zone stappen? Wil jij de wijde wereld in, avonturen beleven, andere culturen ontdekken terwijl je ook nog buitenlandse werkervaring opdoet én jezelf leert kennen? Met het Work en Travel aanbod zijn er vele mogelijkheden om je dromen waar te maken. Zo steek jij je handen uit de mouwen tijdens boerderijwerk of horecawerk. Ook kun je met je backpack Australië en Nieuw-Zeeland ontdekken en zo al reizende en werkende Oceanië ontdekken. Wij ondersteunen je voor en tijdens je reis, zorgen voor de nodige hulp en opvang bij aankomst zodat jij op een relaxte manier aan je reis begint.

Lees meer

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb